Неподозираната истина за Мария Игнатова излезе наяве

Факти от интимния живот на Мария Игнатова излязоха наяве. Истината за нея шокира всички. Ето какво всъщност се крие зад миловидното й лице.

Малко след като зае стола до Димитър Рачков красавицата прави неочаквано разкритие. Очевидно славата й на екранна партньорка на обичания комик не й била достатъчна. Тогава около името й се шумеше покрай изневярата на Петко с Преслава. Бизнесменът заряза блондинката с дете на ръце заради фолк дивата.

Тогава Мария Игнатова, която вече на 29 години, решава да разголи не само тяло и душата си. Пред Мон Дьо тя дава интервю, в което споделя подробности от интимния си живот. Красавицата разкрива, че винаги си е падала по жени и има няколко сладки приятелки, с които иска да преживее интимни моменти.

Тя дори разкри, че има подобни фантазии и към адреналинките Яна и Жана. Пред Мон Дьо тя сподели, че си ги представя не само в леглото, но и как танцуват покрай нея.

Признанията на блондинката не свършват до тук. Тя разказва, че първият й интимен контакт с мъж е бил месец преди да навърши 18 години. Спомените от това не са никак приятни. Мария Игнатова разказва, че е усетило истинско удоволствие едва години след това с партньора й, който бил с няколко години по-възрастен от нея, пише "Уикенд".

[caption id="attachment_452453" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова си пада по жени[/caption]

Тв водещата сподели още, че е била интимна с 12 мъже, а тези, с които е живяла са едва 4.

Пред Мон Дьо тя разкри и други подробности от интимния си живот, като това че разполага с голяма колекция от аксесоари, които съхранява в нощното си шкафче. Едва ли някои предполага това за скромната Мария Игнатова.

Може би днес красавицата съжалява за разкритията, които е направила преди време, но въпреки това те са факт, пише Хот арена.