Зрители на бТВ на бунт срещу Емо Чолаков

Гласувайте за статията

Този път Емо Чолаков закъса здравата

Зрители на бТВ се вдигнаха на бунт срещу Емо Чолаков. Недоволството им срещу синоптика, който съобщава прогнозата за време с безгранично чувство за хумор, ескалира.

Зрителите негодуват не толкова срещу начина, по който той се държи в ефир, отколкото за това, че често прогнозите му нямат нищо общо с действителността. Освен негативните коментари по негов адрес в социалните мрежи, недоволните зрители стигната по-далеч.

Всекидневно в централния офис на бТВ се регистрират десетки обаждания от гневни зрители, които заплашват веселия синоптик със саморазправа.

Не липсват и такива, които открито заявяват, че ще го съдят за подвеждаща информация. Група юристи дори са се заели със задачата да преброят колко поредни дни Емо Чолаков ще съобщи грешна прогноза за времето.

Разгневена дама заявила, че ще съди синоптика, тъй като заради него е съсипала един от най-скъпите си тоалети. Тя твърди, че се подвела по прогнозата му и не взела чадър със себе си на излиза от вкъщи. За съжаление и този път Емил Чолаков не се оказал прав и вместо слънце, същия ден завалял проливен дъжд.

Емо Чолаков

Зрителите на бТВ са бесни на Емо Чолаков

Друга зрителка на бТВ също негодува срещу синоптика. Тя е шокирана от разликата между действителната температура и тази според прогнозите на Емо Чолаков. Тя заявила, че термометърът на терасата й отчел осем градуса при прогнозирани 25 от синоптика на бТВ.

Разгневен фермер също плаши водещия със съд. Той послушал прогнозата му за дъждовно време и решил да не полива посевите си. Но вместо дъжд, имало адска жега, която унищожила посевите.

Веселият синоптик от бТВ надмина дори Любка Кумчева, която в годините на соца се прочу с грешните си прогнози. Синоптичката предсказа топъл и слънчев осми март, но вместо това Бълграия осъмна, затрупана в снежни преспи, пише „Всеки ден“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

9 коментара to “Зрители на бТВ на бунт срещу Емо Чолаков”

 1. Nikolay Petrov

  юли 24. 2015

  Едно време едни хубавелки правеха стриптиз докато четат новините и прогнозата! А този може също нещо подобно, или да пее и танцува…

 2. KOKO

  юли 24. 2015

  МНОГО ЗЛОБА И ЗАВИСТ-НАЙ-ЧАРОВНИЯТ И ОСТРОУМЕН ,ТОЙ НЕ Е СИНОПТИК-ОТ НЕГО НЕ ЗАВИСИ-ПРОСТОУМНАТА НИКОЛ ПО НОВА ТВ ПО ЛИ ВИ ХАРЕСВА?…

 3. Димитър

  юли 25. 2015

  Стига простотии.

 4. Венци

  Дек. 27. 2016

  Ако ще идва края на света искам той да ми го каже.

 5. Галина Иванова

  Дек. 28. 2016

  Защо злобеете, черногледци? На фона на трагичните новини Емо ни кара да се усмихваме. Не съм забелязала кой знае какви разминавания в прогнозите на Емо. Все пак това са предвиждания! Не можем да управляваме природата! Емо, всички оптимисти сме с теб! Песимистите да си злобеят!

 6. Галина Иванова

  Дек. 28. 2016

  За съжаление, коментарът ми в защита на Емо Чолаков беше изтрит от администратора!

 7. Тити Петрова

  Дек. 29. 2016

  Не пипайте синоптика!
  Ако има по-неподходящ човек за уволнение от БиТиВи, то това е Емил Чолаков!

 8. Ани Хърдт

  Дек. 31. 2016

  Най- готиният в БТВ искат да го уволнят ли? Емо Чолаков, аз го предпочитам пред всички манекенки и сухарки , които ни представят прогнозата за времето . Не забрявйте , че само той има необходимото образование .

 9. julia staikova

  ян. 06. 2017

  Emil Golakov mi e ljubimija sinoptik-4arownik,umen, prekrasno slowoisjawlenie.
  Sa kakwo goworite, kak smeete,samo nekadarnizi i nisko obrasowani hora mogat dori i samo da si pomisljat da go opljuwat,wasmutena sam i me e sram ot takiwa komentarii.

Добавете коментар