Неподозирано разкритие за Ани Цолова и Виктор Николаев

Истината, която никой не предполагаше за Ани Цолова и Виктор Николаев, излезе наяве. За никого не е тайна, че тв водещата е по-напориста от своя колега. Често той изпада в нелепи ситуации заради нея, но въпреки това никога не й противоречи.

Двамата работят заедно от пет години. През 2013 година взеха единодушното решение да напуснат бТВ, тъй като условията за работа там не ги удовлетворяват. Първоначално Виктор Николаев не искал да се мести, но след като колежката му искала да го направи, той решил да я последва.

От години той таи нежни чувства към, но истината за тях излезе наяве едва сега. Досега тв водещият не смеел да предприеме нищо по отношение на това, което изпитва към колежката си, тъй като и двамата са семейни, научи "Всеки ден".

Но след като стана ясно, че тя се развежда, тв водещият се позамислил дали да не й сподели чувствата си. Той споделил тайната си със свои колеги и в момента това е една от най-обсъжданите теми в коридорите на Нова тв.

[caption id="attachment_451892" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев Виктор Николаев лудо влюбен в Ани Цолова[/caption]

В началото, когато Ани и Виктор започнали да работят заедно, било много труден период и за двамата. На двамата им било много трудно, докато пригодят различните си характери. Ани Цолова е по-напориста от Виктор Николаев и този факт не убягва на зрителите.

Често тя го подритва под масата, за да зададе по-пикантен въпрос на гостите и по този начин да изпъкне повече. Виктор Николаев търпи всичко заради чувствата си кум нея.

Ани Цолова няма нищо против създалата се ситуация и постоянно се налага над колегата си, пише Хот арена. Тя не само, че го товари с повече работа, но и почива повече от него. Причина за това е фактът, че тя се ползва с повече привилегии от колегата си.