Фаталната любов на Асен Блатечки с Диляна Попова ще му коства няколко милиона

Заради фаталната си любов с Диляна Попова, Асен Блатечки ще загуби няколко милиона лева. Въпреки, че аферата им не продължи дълго, тя ще струва скъпо на мачото.

Малко преди да започне връзката му с нея, лошото момче започна съвместна работа по проекта "Люси" заедно със съпругата си Катерина Горанова. Двамата вложиха всичките си спестявания в реализацията на лентата. Асен Блатечки се изяви като режисьор, а законната му половинка като негов асистент.

Лентата получи субсидия и от Българския филмов център. Малко след старта на снимките те бяха преустановени заради скандалите около връзката на Асен Бкатечки и Диляна Попова. Съпругата му Катерина Горанова отказа да завършат снимките.

Тъй като срокът за заснемане на поредицата вече изтече, шефът на филмовия център Павел Васев ще поиска продуцентите да върнат получените субсидии за заснемането на няколко филма.

Това ще бъде краят на Асен Блатечки, прогнозират негови приятели. Актьорът очакваше от този филм да го изстреля право към върха и да спечели поне няколко милиона.

Сега не само, че няма да спечели нищо, но и ще трябва да върне няколко милиона и ще загуби правата върху лентата. Актьорът няма да получи и стотинка от хонорара си.

Въпреки, че мачото вече се върна при съпругата си, той все още плаща за аферата си с Диляна Попова. Синеоката красавица го дари със син миналата есен. Двамата живяха под един покрив за кратко, преди актьорът да я зареже окончателно.

[caption id="attachment_451889" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки губи няколко милиона заради Диляна Попова[/caption]

Веднага след раждането на Борил, актьорът купи апартамент, в който той да живее с майка си. Жилището се намира в центъра на столицата.

Според слуховете, той е изтеглил кредит, за да купи жилище на моделката, в което тя да живее със сина му.