Ето каква е причината Коко Динев и Емилия да нямат второ дете

Фолк певицата Емилия роди син на бизнесмена Коко Динев преди седем години. Въпреки, че двамата официално са двойка от повече от десет години, те не планират братче или сестриче на Иван. Въпреки, че наскоро самата Емилия разкри, че няма намерение да роди още едно дете, истинската причина излезе наяве.

Пайнерката сподели, че тя и Коко Динев не планират още един наследник, тъй като той като не желае да стане татко за трети път. Дали това е това е истина, можем само да гадаем.

Оказа се, че има още една основателна причина двойката да няма наследник. Преди да забременее с Иван, Емилия вече имала три аборта от Коко Динев. Лекарите я предупредили, че ако и този път прекъсне бременността си, вероятността да зачене отново е нищожна.

Зачеването на Иван било истинско чудо и Емилия решила да износи бремеността си докрай, научи "Всеки ден".

Наскоро изпълнителката публикува в мрежата снимка на сина си. Под фотоса тя написа, че Иван е целият й живот и всичко, което има.

На снимката наследникът на Коко Динев се е излегнал на шезлонг и похапва сладолед. Пайнерката заяви, че за нея синът й е на първо място и иска да му даде всичко, от което има нужда, пише Хот арена.

[caption id="attachment_451680" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия с три аборта от Коко Динев[/caption]

В интервю тя сподели, че двамата с Коко са единодушни в това отношение и искат да дадат на Иван всичко, от което се нуждае.

Въпреки твърденията, че Иван и Ивон почти не се познават, двамата много често се срещат и са силно привързани един към друг.

Въпреки противоречията между Емилия и Анелия, втората многократно е заявявала в свои интервюта, че иска дъщеря й да прекарва повече време с по-малкото си братче.

Анелия отдавна мечтае за още едно дете и е готова да дари дъщеря си с още един брат или сестричка.