Ето какво свързва Жоро Илиев и Коко Динев

Тайната между Жоро Илиев и Коко Динев излезе наяве. Двамата са били много повече от съдружници. Освен общият им бизнес и фактът, че висаджията запознал Коко с Анелия, оказа се има че има още нещо, което ги свързва.

Разкритието за покойния мафиот и хазартния бос е в състояние да направи това, което никой досега не успя - да сближи Анели и Емилия.

Като човекът, запознал Динев с първата му съпруга, Главния беше почетен гост на сватбата им. Той и бившият на Анелия имат тайна помежду си, която вече е разкрита, научи Клюки.бг.

Двамата си разменяли жените. Всеизвестен е фактът, че по онова време Жоро Илиев е бил един най-желаните мъже у нас. Това се е дължало не само на завидните му финансови възможности, но и на джентълменските му маниери. И до днес се носят легенди за любовните завоевания на покойния висаджия.

Факт е, че сред тях са на-известните имена в поп фолка. Докато Коко все още бил женен за Анелия, той постоянно й изневерявал с жените, които аверът му преотстъпвал.

[caption id="attachment_450607" align="alignright" width="300"]Жоро Илиев Жоро Илиев и Коко Динев си разменяли жените[/caption]

Подозренията за изневерите му, докато е бил женен за Анелия, се оказаха верни. Това потвърди и Джина Стоева. Бившата изпълнителка на Ара мюзик хвърли бомбата с разкритието, че Коко Динев я преследвал, докато е бил женен за Анелия.

Изпълнителката разкри, че неведнъж Жоро Илиев я е канил да му пее и винаги се държал кавалерски с нея. Тя си спомни, че той дори й целувал ръката като истински джентълмен.

Разкритието й се оказа удар и за Емилия, която в момента живее с него. Самата тя сподели в "Папараци", че трудно успява да опази съпруга си. Емилия не скри, че Коко й изневерява и дори призна за аферата му с Преслава.