Въпреки, че Слави Трифонов се кълне пред познатите си, че това не е вярно, доказателствата говорят друго

Името на Слави Трифонов се оказа замесено в поредния скандал. Повод за това стана разкртието, което направи скандалната Анита Мейзер.

Брюнетката със скандален имидж наскоро беше гост на Дългия. Тогава тя заяви в ефир, че двамата се познават отдавна. Шоуменът хладнокръвно заяви, че няма спомен да я познава от преди тя да се сдобие със скандалната си слава.

Анита Мейзер се зае да докаже, че това не е така. Тя споделила пред свои приятели, че познанството й с учиндолеца датира от цели 15 години. По онова време те прекарали няколко дни в хотел в Пампорово.

От думите й става ясно, че той е бил лудо влюбен в нея и направил всичко възможно да я вкара в леглото си, но тя била непреклонна. Скандалната дама заяви, че двамата имат обща снимка със запечатан мига, в който той й подарява цвете.

Тя доказа правотата на думите си, публикувайки във фейсбук въпросния фотос. На снимката и двамата са облечени в бяло. Искрите, които прехвърчат между двамата, са видни и от фотоса.

Варненката е категорична, че Слави Трифонов се срамува да признае за миналото си с нея, заради скандалния й имидж.

[caption id="attachment_450599" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Анита Мейзер твърди, че Слави Трифонов е бил лудо влюбен в нея[/caption]

Дългия настоява, че нищо от казаното от нея, не е вярно. Той се кълне пред приятелите си, че никога не е имал нещо общо с Анита Мейзер и в момента тя просто си прави реклама на негов гръб, пипе Хот арена.

Учиндолецът не може да преживее срама, че името му свързва с това на жената, оприличавана за двойник на Шрек. За съжаление никой не му вярва. Още повече след като варненката публикува снимката.

Преценката дали Анита Мейзер казва истината, оставяме на вас.