Лов на вещици в 21 век от Ислямска държава

Гласувайте за статията

Лов на вещици в 21-ви век от Ислямска държава

Испанската инквизиция и големия лов на вещици от Средните векове може и да са история, но не и за Ислямска държава. Организацията е толкова фанатизирана, че избиват вече и хора, които са набедени за магьосничество.

Според последните новини от сирийския център за наблюдение на правата на човека в Лондон, две жени са били обвинени в магьосничество и екзекутирани по тази причина.

Наблюдателите свидетелстват, че за първи път в организацията се провежда лов на вещици и се обвиняват хора в използване на магически сили, за да се вреди на организацията. По всичко изглежда, че терористите живеят в Средните векове и са готови да въведат дори най-зловещите порядки от онова време в ежедневието си.

И двете жени са екзекутирани заедно със съпрузите си по обвинение в „магьосничество и магия“. От наблюдателите коментират, че е имало показни убийства с камъни на жени по-рано, но за първи път се извършва екзекуция заради магьосничество и то по особено жесток начин.
Междувременно международната общност все още не е обявила как ще отговори на атентатите в Кувейт, Франция и Тунис.

Англия загуби над 30 свои поданици, а още 8 жители на европейски държави бяха ранени в град Сус. Миналият черен петък бе кошмарен и за Кувейт, и за Франция, където също имаше атентати. В Британия вече се провеждат масови учения на населението и полицията, как да реагират по време на терористичен акт, как да се държат при нападение и как да се измъкнат или предпазят при масова стрелба.

Нападенията в Тунис и останалите точки в света, накараха британците да вземат и други извънредни мерки. Освен това бе направено проучване, къде е най-безопасно да се почива това лято. За наша чест, България е посочена като сравнително безопасна точка за терористични атаки.

Ислямска държава организира лов на вещици

Ислямска държава организира лов на вещици

За сметка на това Гърция, Турция, Испания, Франция, Египет, Италия, Германия са смятани за по-рискови зони и властите препоръчват на гражданите си да се въздържат от пътуване до тези държави.

Ето кои са горещите точки това лято

Ето кои са горещите точки заплашени от организацията това лято

Междувременно международната общност ще трябва да се справи не само с фанатизирани терористи, но и с лов на вещици и инквизиране на невинни жертви от  терористичната организация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар