Мария Илиева потресе колегите си

Мария Илиева потресе колегите си
5 (100%) 1 vote

Колегите на Мария Илиева са в потрес от поведението й

Мария Илиева потресе колегите си с постъпката си. Изпълнителите от гилдията са потресени от поведението й. Скандалната брюнетка се фука с младо гадже.

Отдавна тя е известна със слабостта си към по-млади мъже, но този път тя мина всички граници. Новият й е едва на 18 години. Младежът, с когото изпълнителката има връзка, е участник в Х-Фактор.

18-годишният Анатас Колев от няколко месеца върти любов с певицата, която е на 36 години и може да му бъде майка. Очевидно разлика в годините не смущава нито него, нито нея.

Първоначално огнената брюнетка се оправдавала през колегите си, че е постоянно с него, тъй като двамата работят заедно. Но от няколко седмици тя не спира да се хвали с най-новото си завоевание.

Колегите й са в потрес от поведението и се възмущават от факта, че тя има връзка с младеж, на когото тя може да е майка.

Възмутени от случващото се са и родителите на Наско, които за съжаление са безсилни. Тийнейджърът също не се притеснява от разликата в годините между него и любимата му. Тя го подкрепя не само професионално, но и финансово, тъй като покрива всичките му разходи.

Тази есен Наско ще се премести в столицата. Той ще се нанесе в жилището на изпълнителката.

Мария Илиева

Колегите на Мария Илиева са в потресени

Преди да започне връзка с Наско, брюнетката беше обвързана с баскетболиста Мартин, който също е по-млад от нея. Заговори се дори, че той е предложил брак.

Връзката между тях приключи след поредния скандал. Спортистът, който обича да си подпийва посегна на Мария Илиева. Това се оказа капката, която преля чашата на търпението й.

Преди да започне връзка с него, певицата изживя бурен романс със спортния министър Красен Кралев, който в момента се радва на любовта с красивата новинарка Виктория Петрова, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар