Десислава се ошишка брутално

Гласувайте за статията

Десислава тотално се занемари след раздялата си със Зарко

Десислава е напълняла смущаващо много

Десислава се ошишка брутално! Обичаната певица стресира всички – и фенове, и зрители, по време на гостуването си в „Шоуто на Слави“. Където ясно се видя колко много е напълняла само за няколко седмици. За капак на твърде многото излишни килограми, Деси не беше съобразила тоалета си с новата си външност и се беше спряла на супер впита рокличка, с която се надяваше да подчертае формите си.

Десислава се ошишка брутално

Десислава се ошишка брутално

Вместо това обаче певицата едва не стана за смях, след като на няколко пъти тоалетът й аха да се спраска под напора на телесата й. Заради твърде стегнатият тоалет, блондинката дори не можа да седне както трябва и се наложи да стои полулегнала по време на цялото си интервю.

„Роклята ми ме стяга, няма как да седя“, чистосърдечно си призна звездата, видяха от Hotarena.net.

Ошашавеният Слави Трифонов бързо се взе в ръце и реагира мигновено като предложи на гостенката си да седне в неговия въртящ се стол и да не се мъчи на ниското диванче. Въпреки това обаче певицата пак с мъка се намести на новото място, а под роклята й се показа покъртителна гледка – грозни паласки и корем.

Явно, че фолк дивата тотално се е отказала от диетите. Гласовитата изпълнителка винаги е била по-пухкавичка, но никога не се е занемарявала по този начин, втрещени са феновете й. Които са убедени, че и стресът покрай раздялата й с половинката й Зарко си е казал своето и Деси е започнала да пълнее ударно и от стрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар