Близките на Боби Кристина се сдобриха на смъртния й одър

Гласувайте за статията

Семейството на Боби Кристина си взема последно сбогом с нея

Близките на Боби Кристина Браун най-накрая се помириха, на смъртния й одър

Близките на Боби Кристина Браун се помириха на смъртния й одър. Двете фамилии на момичето – Браун и Хюстън, заровиха томахавките след години война и неразбирателство в името на спокойствието в последните дни живот на дъщерята на Уитни Хюстън.

Семейството на Боби Кристина се помири на смъртния й одър

Семейството на Боби Кристина се помири на смъртния й одър

Която така и не излезе от дългите месеци кома, в която изпадна, след като беше намерена в безсъзнание във ваната в дома си. Преди няколко дена стана ясно, че близките й са решили системите, които поддържаха живота й, да бъдат изключени, след като в състоянието й не се забелязва никакво подобрение.

Единствените медикаменти, които лекарите й дават, са болкоуспокояващи, като прогнозите им са, че Боби Кристина ще напусне този свят в рамките на няколко дена, научиха от hotarena.net. На смъртния й одър са се събрали и двете фамилии, като Леола Браун се извини на Пат Хюстън, задето я е нарекла меркантилна и зла.

Единствено Сиси Хюстън не е в хосписа в Джорджия, където е настанена щерката на Уитни. Така, шест месеца след като пробваха всичко, за да се преборят за живота й, семейството на Боби Кристина призна, че тя не може да бъде спасена. Лекарите също са категорични, че вече не може да бъде направено нищо за състоянието й.

В същото време гаджето й Ник Гордън няма право да се доближава до нея, след като срещу него има издадена ограничителна заповед. Семейството на Боби Кристина се съмнява, че той има вина за състоянието й след като стана ясно, че редовно й е посягал физически и я е малтретирал.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар