Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБ

Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБ
3 (60%) 2 votes

Цветан Василев обръща чаша след чаша уиски в Белград

Цветан Василев се е отдал на алкохолни запои докато се крие от родното правосъдие

Цветан Василев се пропи покрай проблемите си с КТБ. Злополучният банкер продължава да се крие от родното правосъдие в Белград, където се е отдал на денонощни запои в луксозния си хотелски апартамент.

Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБ

Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБ

Негови близки не крият притеснението си за него, тъй като все по-често го виждали да посяга към бутилките с уиски, в опит да забрави за проблемите си, в които сам се напъха заради аферите си в банката.

Разбира се, 55-годишният банкер не залага на какво да е питие, а на марковото Макалан, което се води едно от най-тузарските и скъпи в своя клас. Според запознати злополучният шеф на КТБ от доста време е фен на малцовото питие, но страстта му започнала да се превръща в сериозен проблем след фалита на банката. За който той е основен подсъдим, научиха от Агенция ПИК.

Преди да избяга в Белград пък Цветан Василев редовно се запиваше у нас с Бистра Георгиева, главна  редакторка на медията Банкер. За нея и семейството й от доста време се говори, че са сред най-приближените до Цветан Василев и го защитават с цената на всичко.

Именно фирма на банкера купи дела на Георгиева в ИПК Родина, при това за огромната сума от около седем милиона евро. Тя навестявала доста често Василев в Белград, където му докладвала какво се случва в България по въпроса с КТБ.

Освен нея, чест гост на банкера в сръбската столица, е и Петко Илиев, за когото има съмнения, че освен професионални ангажименти, дели и едно легло с Георгиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБ”

  1. капитан колев

    юли 03. 2015

    Пропуснали сте да напишете, че поглъща уискито с живи жаби директно от река Дунав.

Добавете коментар