Дарина Павлова отново се върна при Силвио Берлускони

Преди време настъпи разрив в отношенията между Дарина Павлова и Силвио Берлускони. Нашенката не успя да преглътне факта, че бившият италиански премиер я замени с по-млади и атрактивни дами. Това смрази отношенията между двамата. Но от скоро това вече не е така и двамата отново са затоплили отношенията си, разкриха приятелки на Мадам Мулти.

Бившият политик успял да омилостиви вдовицата на Илия Павлов, давайки й ключ за разкошната си вила в Коста Смералда, пише "Телеграф".

Милионерката се възползва от предложението на бившия политик и не се забави да посети луксозния имот, намиращ се на бреговете на Средиземно море. Преди няколко тя акостира с яхтата си на частното пристанище на бившия премиер в тузарския курорт.

[caption id="attachment_450126" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова се сдобри с Берлускони[/caption]

На яхтата на веселата вдовица купонът тече непрестанно. Пътуването й към средиземноморската перла не направи изключение на това правило.

Освен няколко от най-близките приятелки на милионерката, заедно с нея беше и пиарът й Сандро Рубини, който е неотлъчно до нея. Единственото задължение на италианеца било да прави снимки на шефката си и да й отваря бутилките със шампанско.

Дружки на богашката разкриха, че двамата са се срещнали във вилата му. Дали и нощите са прекарали заедно, това само те знаят най-добре.

Очевидно Дарина е простила на италианеца. Според запознати те не са се карали, въпреки че отношенията им изстинали.

За него тя казва, че е много чаровен мъж и интересен политик. Милинерката заяви, че той определено не е мъжът на живота й.

Тя допълни, че е много мил и галантен и за нея е удоволствие да общува с него, тъй като винаги я изслушва.

Мадам Мулти организира филмов и музикален фестивал в началото на следващия месец на остров Иския. Тя не пропусна възможността да се похвали, че се е уговорила лично с Хелън Мирън да участва във фестивала.