Слави Трифонов бди над Мартина Джорджевич

Слави Трифонов си отмъщава на Мартина Джорджевич за грешките на предшественицата й. Дългия е превърнал новата си буквално в затворничка.

Той следи зорко всяка нейна стъпка. След изневярата на Мартина Огнянова, шоуменът вече няма доверие на жените. Заради това той се държи с настоящата си половинка като с робиня. Блондинката не смее да направи и крачка без знанието на любимия си.

Тя работи в тузарския фитнес център Пулс, намиращ се точно срещу Италианското посолство. Блондинката е момиче за всичко в залата. Тя обслужва посетителите не само на рецепцията, но и вътре в салона.

За никого не е тайна, че на подобни места ходят предимно мускулести мачовци. Дългия забранил на изгората си завързва разговор с посетителите на фитнеса от мъжки пол.

Той й наложил забрана да разговаря с тях. Според заръките, Мартина има право единствено да ги поздравява, научи "Уикенд".

[caption id="attachment_449781" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов превърна Мартина в затворничка[/caption]

Дългия безумно ревнува изгората и се страхува връзката им да не завърши като тази с балерината.

Мартина Огнянова изпълняваше всеки един каприз на учиндолеца. Тя дори се превърна в гейша заради него. Кръшната балерина се грижеше за комфорта на своя господар във всеки един аспект, пише Хот арена.

В замяна на това той я глезеше със скъпи подаръци - коли, бужата, дрехи и почивки до екзотични дестинации. Дългия дори подари силиконов бюст на изгората си.

Отегчена от ролята, която трябваше да играе, опърничавата балерина, се чувстваше нещастна до шоумена. Това стан причината за изневярата й. Тя сложи рога на учиндолеца с треньора си бокс.

Въпреки, че той не може да се похвали с финансовите възможности на Слави Трифонов, очевидно тя открила в него нещо, което й е липсвало с Дългия. Мартина не просто изневери на Слави, но и реши да роди дете от Коко.

В момента тя е в последните месеци от бременността си и много скоро ще стане майка.