Кубрат Пулев предизвика истинска сензация с това, което съобщи

Кубрат Пулев предизвика истински фурор с това, което разкри. Боксьорът побърза да се похвали на най-близките си и не скри радостта си от случващото се.

Веднага след завръщането си от САЩ, където беше заедно със своята любима заради турнето й, Кобрата споделил със свои приятели, че вероятно Андреа очаква дете. Топбоксьорът не скрил щастието си, заявявайки че двамата вероятно са направили белята.

Под белята има предвид точно това, че най-после може би ще се сдобият с дългомечтаната рожба. И двамата отдавна мечтаят за дете, но досега винаги поставяха кариерата си на първо място.

Наскоро пайнерката сподели, че вече е готова да дари любимия си с дете и е въпрос на време кога това ще се случи.

[caption id="attachment_449399" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев е на седмото небе от щастие[/caption]

Кубрат също копнее за наследник. Преди мача си с Кличко той заяви, че дългоочаквания двубой ще предложи брак на любимата си. До предложение така и не се стигна, но е факт е, че за двойката това е въпрос на време.

Андреа не дава никакви индикации за евентуална бременност. Последните фотоси, които тя качи в мрежата, са от турнето й в Америка. Фолк дивата сподели с феновете си как се забавлява в Дисниленд, пише ПИК.

От казаното от Кубрат Пулев става ясно, че тя все още не е сигурна дали е бременна и това ще стане ясно след няколко дни, когато тя има час при гинеколога си.

Кобрата споделил радостта и със своя дългогодишен приятел Александър Васев. Той заявил, че е много щастлив и винаги е знаел, че Андреа е жената, която ще го дари с деца.

Преди няколко месеца отново се появи слух, че фолкаджийката е бременна. Повод за това стана посещението й в една от най-известните клиники за репродуктивно здраве у нас. Тогава дори се заговори, че Андреа зачева ин витро.