Гергана Капзамалова и Георги Веселинов доказаха, че животът е непредсказуем

Едва ли някой е очаквал, че Гергана Капзамалова и Георги Веселинов отново ще се съберат. Двамата разиграха същински цирк в "Женени от пръв поглед", заявявайки многократно пред камерите, че не само не се разбират, но и не могат да се понасят.

Това се оказа един добре изигран театър, научи Клюки.бг. Двойката, която обяви шумно раздялата си още в началото на формата, отново е заедно.

Фитнес маниачката и компютърният специалист определено не се разбират, но химията между тях е факт, който никой не може да отрече. Именно тя е основата на всичко.

Преди няколко дни Георги потърсил бившата си екранна съпруга, за да й даде чисто професионален съвет. Но срещата между тях приключила в столичен хотел на околовръстния път, разкриха сензационно близки до компютърния специалист.

Какво се е случило между Гери и Георги, само те си знаят. Факт е, че срещата им на същото място се е повторила още няколко пъти, научи Клюки.бг.

В това разбира се не би имало нищо нередно, ако Георги Веселинов не беше обявил, че има друга жена до себе си. Преди няколко дни жълтата преса гръмна с  вестта, че компютърният специалист много скоро ще мине под венчилото с новата си любима, в която е лудо влюбен.

[caption id="attachment_449063" align="alignright" width="300"]Гергана Капзамалова Между Гергана Капзамалова и Георги Веселинов има химия[/caption]

За връзката му с мистериозната дама стана ясно още преди финала на "Женени от пръв поглед". Наблюдателни зрители сигнализираха, че се засекли половинката на Гергана Капзамалова в известен столичен магазин в компанията на друга жена.

Той дори не си направил труда да прикрие, че има интимни отношения с нея. Вместо това я прегръщал и целувал пред погледите на слисаните очевидци.

След финала на формата, Георги дори обяви, че ще съди продуцентите, тъй като са го очернили пред цяла България.