До броени дни Брендо ще приведе на Лили Иванова цяло състояние

Примата на българската естрада Лили Иванова ще получи цяло състояние от Брендо след броени дни. В сметката на изпълнителката ще постъпят 150 000 лева от дружествата на кокаиновия крал.

Причината за това е договорът, който примата подписва в началото на лятото вече няколко поредни години за участия в тузарския комплекс "Оазис".

От няколко години Брендо е едноличен собственик на комплекса. Със завишени цени, непосилни за средностатистическия българин, той успя да изгони обикновените туристи от това райско кътче и го превърна в същински оазис за известните личности.

Лили Иванова е една от звездите, които всяко лято почиват там. Изпълнителката съчетава приятното с полезното. Няколко поредни години тя весели гостите на комплекса. И това лято тя ще има лайф изпълнения в нощния клуб на комплекса.

Непосредствено до "Хасиенда Бийч" примата ще изнесе и два импровизирани концерта.

По време на престоя й там тя има личен готвач. С приготвянето на блюдата й се заема човек от персонала, който отговаря за стриктното спазване на правилата за приготвяне на ястията от балансираната диета на примата.

[caption id="attachment_448777" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Брендо плаща 150 000 лева на Лили Иванова[/caption]

И това лято изпълнителката на "Детелини" реши да удостои с присъствието си гостите в хотела на Брендо. Тя е приела поканата от съпругата на мафиота, която от две лета управлява комплекса.

Въпреки, че потъналият в дън земя мафиот отрича за каквато и да било връзка с "Оазис", магистратите в столичния съд са на друго мнение. Те повдигнаха обвинение срещу кокаиновият крал за използване не законно присвоени пари при строежа на  комплекса.

По официални данни за строежа на луксозния комплекс са били използвани над 11 милиона евро. Разследващите са убедени, че Брендо е изпрал парите продажба на опиати в Бразилия чрез свои дружества, участващи с капитал в строежа на тузарския хотелски комплекс, пише "Всеки ден".