Излезе наяве истината за завръщането на Дарина Павлова в България

Излезе наяве истината за завръщането на Дарина Павлова в България
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова вдига ултрамодерен комплекс в съдружие с Кълвача

Оказва се, че Дарина Павлова далеч не се е завърнала в България, за да журира в „България търси талант” за дребни пари, които обаче се оказаха в основата на скандала между нея и Слави Трифонов.

Истината е далеч по-дълбока, Дарина Павлова се и върнала обратно в родината си, за да грандиозен бизнес проект в съдружие с бизнесмена Стойчо Кълвачев – Кълвача
Госпожа Мулти ще издигне огромен развлекателен и спа комплекс близо до родния си Казанлък.
Проектът ще бъде реализиран близо до стария плаж на града, където в момента се издига аквапарк „Уотърленд”.

Дарина Павлова вдига ултрамодерен комплекс в съдружие с Кълвача

Дарина Павлова вдига ултрамодерен комплекс в съдружие с Кълвача

Спа комплексът, който както вече стана ясно ще предлага редица развлечения ще е конкурент на популярните „Милениум” до Павел баня и „Катарино” край Банско.
Запознати издават, че комплексът ще бъде разположен на площ от 200 декара и ще е в типичен далекоизточен стил, почти копие на курорта „Анантара Муи Не“ във Виетнам.
Освен редицата изкуствени езера, в комплекса ще има и десетки едноетажни постройки, които ще бъдат изработени от естествени материали като камък и дърво.

Предвижда се проектът да бъде изпълнен от близо две хиляди виетнамски работници и специалисит, които вече са подписали договори с Дарина Павлова и очакват издаването на входните визи за България.
По всяка вероятност изпълнението на проекта ще стартира в средата на лятото.

Що се отнася до съдружника на Дарина Павлова в този грандиозен проект – Стойчо Кълвачев-Кълвача, за него се знае, че е един от най-богатите бизнесмени в този регион. Според приближени до бизнесмена, състоянието му надхвърля 60 милиона лева.
Преди седем години баровецът купи старото царско летище край с.Овощник заедно със земите около него и го реновира.

Освен, че изгради хеликоптерна площадка, Кълвачев създаде и школа за парашутисти. Петилетка след това обаче начинанието му удари на камък и съоръжението бе продадено от съдия-изпълнител.
По-късно бизнесменът придоби множество апетитни имоти край Казанлък, в един от които Дарина Павлова ще инвестира луди пари в издигането на ултрамодерния спа комплекс, пише „Всеки ден”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Излезе наяве истината за завръщането на Дарина Павлова в България”

  1. kukoto

    юни 17. 2015

    Много странно за Г-жа Мулти да стане съдружник с един напълно фалирал „бизнесмен“. Но с подарени т.е. откраднати от покойния и мъж пари това не е толкова трудно.

Добавете коментар