Цветанка Ризова купонясва с Братя Диневи

Тв водещата Цветанка Ризова се оказа много близка с милионерите Братя Диневи. Това стана ясно по време на поредния купон на олигарсите. Милионерите от Бургас купонясваха вечерта на петък срещу събота в столичния клуб "Планет".

Двамата пристигнаха в компанията на гардовете си. Осем телохранители бдяха цяла вечер над сигурността на строителните предприемачи. Единият от тях, който беше 130 килограм мускулест мъж, постоянно правеше забележки на посетителите на клуба, видя "Всеки ден".

Той се постара никой от посетителите на клуба да не снима шефовете му. Една от посетителките на "Планет" въпросната вечер се оплака, че приятелят й искал да й направи снимка до атракцията на вечерта - гола диджейка, но гардовете на Диневи го предупредили да не използва телефона си.

"Никой да не снима компанията", повтарял цяла вечер мускулестият телохранител на милионерите.

Освен голата диждейка, другата атракция на вечерта беше тв водещата Цветанка Ризова, която още с влизането си в заведението, се запъти към масата на милионерите. Тя ги поздрави, подавайки ръка и прекара цялата вечер в компанията им.

Тв водещата демонстрира близки отношения с милионерите. Тя беше заедно със съпруга си Анатали, който е финансов консултант.

[caption id="attachment_448667" align="alignright" width="300"]Цветанка Ризова Цветанка Ризова купонясва с Братя Диневи[/caption]

Телевизионната звезда танцува цяла вечер в ритъма на звучащата в клуба хаус музика. Тя беше облечена с бяла рокля, съчетана с колие с червен камък.

Определено Цветанка Ризова знае как да разпуска след тежката работна седмица. Тя постоянно си даваше наздравици с двамата братя. Оттегляше се единствено, за да изпуши на спокойствие една цигара, видя "Всеки ден".

Заедно с Динко Динев беше и неговата бивша половинка Соня. В заведението цяла вечер беше и неговият собственик Владимир Вишански, който държи още едно заведение от веригата на морския бряг в пристанището на братята в Свети Влас.