Определено инвестицията на Есмер Омерова в пластични операции й се отплаща добре

Инвестицията, която направи Есмер Омерова във външния си вид, определено има възвръщаемост. Рускинята, която пръсна хиляди, за да заприлича на Анджелина Джоли успя да омае един от най-големите бохеми у нас.

Въпреки многото критики, които търпи за външния си вид, факт е, че рускинята успя да завърти главата на Благой Георгиев.

Откакто шампионката по танго е с него, тя заряза кариерата и се обикаля из света по романтични почивки с него.

Емер Омерова разкри истинската причина, поради която е с Благой. Тя се похвали в мрежата с най-новите си полупки. Скандалната танцьорка явно се е заела сериозно с начинанието да стопи банковите сметки на нашенеца и пазарува като за последно.

[caption id="attachment_448653" align="alignright" width="300"]Есмер Омерова Определено инвестицията на Есмер Омерова в пластични операции й се отплаща добре[/caption]

Есмер Омерова призна в мрежата, че е от жените, които си падат по шопинга. Тя публикува снимки на част от най-новите попълнения в гардероба си - бельо на "Виктория сикрет", маркови обувки и парфюми.

Постъпката й, разбира се, предизвика бурни реакции. Обикновените потребители критикуваха гневно Есмер Омерова, а златотърсачките я адмирираха за добре свършената работа, видя Хот арена.

Както вече стана ясно, сватбата на футболиста и танцьорката ще бъде в края на лятото. Двамата ще си разменят брачните клетви край морския бряг. Все още младоженците не са избрали мястото, където ще се състои сватбата. Те обмислят варианта това да стане в луксозен голф комплекс край Варна или на гръцки остров.

С организацията на бляскавото събитие ще се заеме парти агенция, която организира тържества на Острова.

Сумата, която младоженецът е заделил за бляскавото тържество, е 400 000 хиляди долара. Твърде вероятно е, сватбата с Есмер да му излезе повече. На тържеството ще присъства дори Адел, която ще забавлява гостите с песните си.

За сега сватбата на Благой Георгиев и Есмер се очертава да бъде най-бляскавото събитие за годината.