Лили Иванова смая всички

Лили Иванова, която е известна със страстта си към по-младите мъже, и този път не изневери на стила си. Примата сия от щастие до новия си любовник. Въпреки, че вече гони 80-те, тя не отново е влюбена. И този път мъжът до нея е по-млад. Разликата във възрастта им цели 41 години.

Изпълнителката върти любов с млад мъж на 31 години, разкриха от обкръжението й. Поредната любовна афера на примата е замаскирана като отношения работодател - служител. Новият любовник на Лили Иванова работи за нея.

Преди няколко седмици в медиите се появиха снимки на примата с мистериозен младеж, който я носи на ръце до автомобила й. Той е новият шофьор на изпълнителката. След като за последните месеци тя смени няколко гарда и шофьори заради изтичащата за нея информация в медиите, примата най-после откри подходящия гард и шофьор.

Мускулестият мачо не само охранява звездата и управлява автомобила й, но се е превърнал и в неин слуга. Това стана ясно от публикуваните фотоси. Той се грижи дори за тоалетите на любимата си и ги носи на химическо чистене.

[caption id="attachment_448642" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова все още не се е отказала от интимните нежности[/caption]

Специално заради него примата си поръча чисто нов джип Мерцедес. Луксозното возило се управлява единствено от новия й любим.

Според запознати двойката възнамерява да се премести в жилището на примата, което се намира в местността Кръстова вада в подножието на Витоша. Той примата притежава луксозен апартамент с площ от 137 квадратни метра.

Двойката ще се усамоти в луксозната кооперация, за да избяга от любопитните погледи.

Откакто е с новия си любим, Лили Иванова сияе от щастие. Тя дори се хвали пред приятели, че все още не се отказала от интимните контакти, въпреки преклонната си възраст.

Запознати коментират, че примата има интимен контакт с любимия си поне веднъж седмично, пише Хот арена.