Кали в ужас: Ето какво казаха лекарите за състоянието й!

Кали в ужас: Ето какво казаха лекарите за състоянието й!
5 (100%) 1 vote

Кали силно притеснена за здравето си!

Кали има огромен проблем. Поп фолк дивата Кали е силно притеснена от последната вест. А тя е, е певицата постепенно оглушава. Поп фолк звездата наскоро установила, че трудно чула и отишла на лекар.

И специалистът установил, че Кали губи постепенно слуха си. Засега проблемът не бил толкова сериозен, но трябва да се вземат спешни мерки. Едното решение е да слезе от сцената и да спре с музикалната си кариера.

Кали

Кали се страхува, че може да оглушее

Кали сама си е признава за проблема. Това е риск на професията, твърдяла брюнетката. Дългите години, прекарани в близост до силната музика няма как да не окажат влияние на тъпанчетата. Целият й съзнателен живот, прекаран покрай силните уредби са оказали пагубно влияние на слуха.

Певицата е щастлива с мъжа до себе си. Той й давал своето силно рамо и в този труден за певицата момент. Кали има три деца от трима различни мъже. „Лошото момиче” на фолка има трети син от туроператора Владо.

Тя е една от певиците, които има най-много дипломи. Фолкаджийката притежава диплома за преподавател за джаз. Галина Иванова, както е истинското име по паспорт на поп фолк дивата е завършила също психология и философия. Кали винаги е била борец и сама се е справяла с отглеждането и на трите си момчета.

В момента до нея са бащата на третия й син и нейната майка, за която казва, че й помага много. Певицата споделя, че с друго освен с пеене не се е занимавалата в живота и ще продължава да работи професията си. Качва се на сцената още на петнадесет години и то напълно случайно. Певицата, която трябвало да пее на сватбата на нейния брат така и не идва на тържеството, защото се разболява и тя се качва на сцената, за да я замести.

След нейното изпълнение получава и първите предложения за работа от същия оркестър, който свири на сватбеното тържество. Три години по-късно излиза първия й дебютен албум „Вземи ме”, а същата година получава и награда за най-бързо проспериращ млад изпълнител. Само година по-късно на пазара е и втория й албум „Парфюм”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кали в ужас: Ето какво казаха лекарите за състоянието й!”

  1. racho

    юни 14. 2015

    aloo bati lajite postepenno gubene na sluha xa xa xa

Добавете коментар