Здравословният проблем на Николета Лозанова става все по-очевиден

Веднага след развода си с Валери Божинов, Николета Лозанова легна под ножа. И този път тя се довери на опитни хирурзи в Италия. Плеймейтката се е бръкнала цели 15 000 за поставянето на новите й силиконови импланти.

Тя се подложи за пръв път на естетическа корекция на бюста през 2006 година, веднага след като грабна титлата "Мис Плеймейт". От тогава до сега брюнетката има няколко пластични операции на бюста, като всеки път увеличава неговия размер.

Причина за последната й операция не е необходимостта от подмяна на силикона, а желанието й да направи деколтето си още по-пищно. Ни Ло вече заприлича на звезда от филмите за възрастни, гласят коментарите в мрежата.

Въпреки, че мъжката част от аудиторията е очарована от новите й форми, това не се отразява никак добре на здравето й. Освен дискомфорта и неудобството, което създава огромния бюст на крехката Николета, той стана причината и за гръбначно изкривяване, което вече е очевидно.

[caption id="attachment_448411" align="alignright" width="300"] Николета Лозанова Николета Лозанова се прегърби от силикона[/caption]

Тялото на тв водещата определено не издържа тежестта на едрия бюст и това е причината за проблеми с гръбначния стълб. Николета Лозанова ходи прегърбена заради тежестта на гърдите си.

Въпреки желанието й да има походка на моделка, това не се получава. Причина за това са 1200 кубиковите й импланти. Дори фолк певиците си слагат по-малко силикон. Обикновено те слагат общо 600 кубика общо, а при Николета обемът на цялото й деколте е в два пъти по-голямо количество.

Големият бюст създава още едно неудобство за плеймейтката. Тя не може да си намери сутиени и се налага да се шият специално за нея по поръчка. Неслучайно доста често тя се появява без сутиен дори и в ефир.

Имплантите могат да доведат до по-сериозни здравословни проблеми, коментират обезпокоените фенове на Николета Лозанова.