Скандалната Елена Кучкова никога няма да стане г-жа Никова

Елена Кучкова получи неприятна изненада от любимия си. Депутатът Любомир Ников, известен като Любо Бентлито, изгони скандалната блондинка от дома си.

След финала на ВИП Брадър, Кучкова и той заживяха заедно в дома му. Плеймейтката не пропусна възможността и се похвали, че се е нанесла в апартамента на депутата. Въпреки, че в началото заяви, че няма да разкрие кой е мъжът до нея, не след дълго истината излезе наяве.

Наскоро дори тръгнаха слухове, че двамата ще се оженят. Но действителността далеч не е толкова розова, колкото Кучкова я представя.

Депутатът, който е разведен с първата си съпруга, има дъщеря от нея. Йоанна е на 27 години и е кака на Елена Кучкова.

Наследничката на депутата е по-голяма от мащехата си с цели две години. Йоанна постоянно ставала обект на подигравки заради връзката на баща си. Тя все още живее под един покрив заедно с родителя си.

[caption id="attachment_448395" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Любо Бентлито изгони Елена Кучкова от дома си[/caption]

След поредната порция подигравки по неин адрес, Йоанна решила да сложи картите на масата. Тя поставила ултиматум на баща си и въпреки несъгласието му да изгони Ели от дома си, той склонил.

Любо Бентлито обича много дъщеря си и прави всичко тя да е щастлива. Йоанна го заставила да изгини Кучкова от дома им и да й обещае, че никога няма да се ожени за нея.

Ников е в много добри отношения и с бившата си съпруга прокурор Детелина Йотова и често се допитва до нея по важни въпроси. Тя също не била очарована от идеята Елена Кучкова да е следващата госпожа Никова.

В момента Ели живее в жилището, което държи под наем. Тя не го освободи след като се нанесе при Любо Бентлито и често нощуваше там, когато той отсъстваше от дома си.

Елена Кучкова сподели, че двамата все още са заедно и това, че не живеят под един покрив не означава, че са се разделили, пише Хот арена.