Роксана проговори за отношенията си с Николай Бареков

От дълго време се носи слух, че фолкаджийката Роксана е една от любовниците на Николай Бареков. Изпълнителката, която влезе в "Пайнер" след като спечели "Гласът на България", се забърква постоянно в скандали.

В интервю за "Всеки ден" тя проговори за отношенията си с политика. Роксана заяви, че е крайно време да опровергае всички лъжи, които се изписаха за нея.

Тя изрази недоумението си от това, че в България след като някой стане спонсор на дадена певица, веднага тръгва слух, че е неин любовник.

Пайнерката каза, че Николай Бареков е човек, с когото е в много добри отношения. Тя заяви, че двамата са много близки, но никога не са прекрачвали границата на приятелските отношения.

Певицата не скри, че той е спонсорирал един от клиповете. Двамата се сближили покрай проекта на Николай Бареков да снима филм. Той възнамерявал да продуцира сериал, който да се излъчва по ТВ7. Планът му така и не се реализирал заради противоречия между него и Максим Генчев, сподели Роксана.

[caption id="attachment_448196" align="alignright" width="300"]Роксана Роксана отрече, че е имала връзка с Николай Бареков[/caption]

Тя коментира и забрана на пловдивския кмет за юбилейния концерт на "Пайнер" в града. Градоначалникът на Пловдив забрани мероприятието да се проведе в Античния театър. Роксана заяви, че това за нея показва единствено, че човешката злоба е безгранична. Тя допълни, че концертът ще се проведе на друго място, но все още не е уточнено.

Пайнерката лъсна в още един скандал. Излязоха наяве нейни скандални фотоси. Певицата заяви, че те са правени от съпруга й никога не би се съблякла за някое от известните мъжки списания.

Тя допълни, че освен нея и съпругът й до снимките е имал достъп и друг човек. Случилото се показва, че не трябва да се доверяваме на всеки, категорична е Роксана.