Ето какво предсказа врачката Василка Анакиева за страната ни

Василка Анакиева, която нашумя покрай участието си в предаването "Ясновидци", направи нова прогноза за страната ни. Тя заяви, че тайните ядрени опити, които се правят под земята, вече се усещат в някои държави, ще се усетят и в страната ни.

Според нея, на тях се дължи разместването на земните недра и трусовете в Непал. Въпреки, че мястото се счита за свещено заради Тибет, там преди седмици земята беше разлюляна от унищожителен трус.

Василка Анакиева заяви, че Адронният колайдер, който използват учените в Швейцария, е още една от причините за разместване на земните пластове.

Аномалиите ще доведат до катаклизми и у нас, убедена е врачката. През второто тримесечие на тази година ще има земетресения в Източната и западната част на страната. Трусовете ще бъдат с интензитет от трета и четвърта степен, заяви гадателката.

[caption id="attachment_447912" align="alignright" width="300"]Василка Анакиева Василка Анакиева предсказа нови трусове в страната ни[/caption]

Врачката си спомни, че преди време е предсказала, че Варна ще започне да се свлича.

На въпроса дали обстановката в Скопие ще се успокои, Анакиева отговори, че зад случващото се там стоят американски интереси, които целят размирици в района заради строежа на Южен поток. Тя е убедена, че ситуацията ще се успокои и до няколко години и страната ще стане член на ЕС.

Според нея енергийният проект ще завърши с провал. Идеята на Бойко Борисов ще успее и в по-късен етап ще се реализира неговата договореност с Катар, убедена е врачката. Провалът на Южен поток ще доведе до напрежение в Москва, но и там обстановката ще се успокои през следващата година.

Тя предсказа и оживление в икономиката на страната ни. Василка Анакиева е категорична, че то ще стане факт от второто полугодие на 2015 година, когато ще започнат и строежите на заводи с държавни пари.

Тя предсказа, че броят на депутатите в Народното събрание ще бъде намален почти наполовина, пише ПИК.