Мариела Нордел избухна след финала на "Мастър шеф"

Графиня Мариела Нордел, която беше една от най-колоритните участнички в първия сезон на "Мастър шеф", избухна. Тя заяви, че вече е готова да разкрие цялата истина за кулинарното предаване, тъй като договорът й с продуцентите му вече е приключил.

Тя напусна шоуто малко преди финала. Графинята не прикри лошите си чувства към продуцентите на формата. Тя заяви, че заедно с останалите участници са били експлоатирани буквално като роби. В замяна на това не са получили нормално човешко отношение.

Кулинарката от "Мастър шеф" изрази възмущението си от факта, че продуцентите не са погрижили за придвижването на участниците до мястото на снимките, които обикновено продължавали цял ден.

Снимачната дейност приключвала в късните часове като участниците били на разположение почти денонощно.

[caption id="attachment_447784" align="alignright" width="300"]"Мастър шеф" Мариела Нордел скочи срещу "Мастър шеф"[/caption]

За кошмарните си преживявания в "Мастър шеф", Нордел разказа пред "Блясък". Тя сподели, че една вечер дъщеря й останала няколко часа навън след приключването на снимките, тъй като нямало кой да я прибере, пише ПИК.

"Благодарение на нас рейтингът на предаването е това, което е. Ние изкарахме заплатите на целия екип, но въпреки това всички се държаха с нас ужасно. Отнасяха се с нас сякаш сме роби", недоволства графинята.

Още от самото начало на шоуто се спекулира относно неговата организация и финала. Малко след неговото начало тръгна мълва, че всичко е нагласено и богаташката Елена ще стане финалист.

Според слуховете, благодарение на завидните финансовите възможности на семейството й, тя си подсигурила не само първото място, но и благосклонността на журито. Факт е, че съдиите бяха изключително снизходителни към нея и постоянно си затваряха очите за грешките й.

Елена не грабна титлата Мастър шеф, но стигна до финала. Тя се конкурираше с победителя Симеон Червенков, но той се оказа по-добър от нея.

Според слуховете, които се носят, двамата имат връзка.