Едва ли някой подозира това за любимите на всички холивудски звезди Брад Пит и Анджелина Джоли

Животът на Брад Пит и Анджелина Джоли прилича на приказка. Но дали наистина всичко между тях е толкова приказно, колкото изглежда.

Холивудското издание "Стар" гръмна с неподозирано разкритие. Звездната двойка е затънала до гуша в дълговете. Семейството натрупало огромни дългове. Според изданието холивудските актьори имат дългове в размер на 30 милиона долара.

Въпреки, че Брад Пит и Анджелина Джоли са сред най-скъпоплатените актьори в света и постоянно получават предложения за милиони долари, откакто живеят заедно са натрупали огромни дългове.

Двамата в действителност получават главозамайващи хонорари, но въпреки това са задлъжняли. Причина за това е разточителният начин на живот, който водят и тузарските придобивки, с които се глезят.

Звездното семейство постоянно пътува и едва ли има дестинация в света, която двамата да не са посетили.

Съмнения за нестабилното финансово състояние на двойката се засилват и факта, че те са обявили за продажба имението си в Ню Орлиънс, пише Хот арена.

Двамата за сега нито потвърждават, нито отричат слуховете за банкрута им.

[caption id="attachment_447623" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли Анджелина Джоли и Брад Пит затънали в дългове[/caption]

Това е поредният скандал, в който двойката се  забърка. Преди няколко месеца се появи слух, че двамата се развеждат. Но това се оказа поредната клюка.

Слухове за развод между двама тръгнаха и преди няколко седмици. Известно издание гръмна с вестта, че на Брад Пит вече му е писнало от постоянните депресии, в които изпада половинката му и й поискал развод.

Постъпката му влошила още повече състоянието на Анджи и тя изпаднала буквално в депресия. Очарователата актриса заплашила съпруга си, че ако се разведе с нея ще го разори.

Според информацията в медиите богатството на семейството възлиза на 430 милиона долара. Освен за тяхната подялба, двамата ще трябва да се разберат и за попечителството над 6-те си деца.