Слави Трифонов пръсна 1 милион, надявайки се, че по този начин ще изкупи греховете си

Приближени до Слави Трифонов разкриха, че през последните седем години, той се е разделил с един милион от богатството си. Парите са дарени на църкви и манастири.

Шоуменът харчи не само за тузарски придобивки, но и за дарение. За разлика от други известни личности, той не парадира с добрите си дела и предпочита да не се вдига много шум около благотворителната му дейност, научи "Всеки ден".

Слави Трифонов прави дарения на църкви и манастири, които наистина се нуждаят от средства, за да просъществуват.

Според запознати, причината за всичко това е влошено му здравословно състояние. Публична тайна е, че той има проблеми не само със зрението, но и със ставите. Дългия се придвижваше няколко месеца с бастун.

[caption id="attachment_447619" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов дари 1 милион лева на църкви и манастири[/caption]

"Откакто е болен, е станал по-милостив", коментира хора от обкръжението му. Те са на мнение, че с благотворителната си дейност, той се опитва да изкупи греховете и се надява, че най-после в живота му ще влезе лъч светлина.

Последните няколко месеца бяха особено драматични за шоумена в личен аспект. Той преживя поредното любовно разочарование. Той сложи край на три годишната си връзка с балерината Мартина. Причина за това стана нейната изневяра.

Само месец преди да я хване в крачка, той й предложи брак. Но въпреки това, тя го предаде.

Дългия преживя много тежко раздялата си с нея. Особено тежки за него бяха дните около коледните празници.

Но ето че сега постепенно започна да се съвзема и вече прежали напълно невярната си изгора. В момента той има връзка с бившата половинка на сценариста си Светослав. По ирония на съдбата и новата му изгора носи името Мартина и е блондинка.

Въпреки, че Дългия отрича за връзката си с нея, папараци ги щракнаха заедно на излизане от хотела,  в който той си купи мезонет преди година.