Цеци Красимирова се прибра тайно в България

Преди няколко дни Цеци Красимирова се завърна в родината, научи Хот арената. Красавицата с изумрудено сините очи е била засечена в самолета от Барселона до столицата. Тя носила със себе си единствено ръчен багаж, което навежда на мисълта, че няма да остане за дълго тук.

Напоследък моделката, която от няколко години живее в Барселона, пътува все по-често до България. В светските среди честите й пътувания се тълкуват като любовни срещи.

По време на полета си до родината, Цеци Красимирова изпила бутилка бяло вино в самолета, без да си поръча мезе. През цялото време тя говорела по телефона и усмивката не слязла дори за миг от лицето й.

Говори се, че смуглата красавица се е събрала отново с Гонзо. Двамата имаха връзка преди няколко години, но според слуховете в светските среди чувствата между тях все още не са угаснали.

Има вероятност тя да е пристигнала в България, заради бизнес начинание, но този вариант е по-малко вероятен, коментира се в светските среди.

[caption id="attachment_447613" align="alignright" width="300"]Цеци Красимирова Цеци Красимирова вероятно пътува често до България заради Гонзо[/caption]

Въпреки, че тя и футболистът никога не признаха за връзката си, миналата година, когато красавицата беше за малко в България сподели, че двамата все още се чуват по телефона и по скайп.

Преди няколко години бурната им афера приключи и Гонзо предпочете да остане при законната си съпруга. Но въпреки това все още е луд по моделката, гласят градските легенди.

Независимо от всичко, което се случва в живота на синеоката красавица, Косьо Самоковеца остава голямата й любов. Мафиотът беше убит пред чоите й през 2003 година в Амстердам. Тогава пострада и тя.

Според слуховете, които се носят в мафиотските среди, целта на килърите е била да убият и Цеци, тъй като знае прекалено много за любимия си.

Един от изстрелите я прониза в слепоочието. Много често Цеци Красимирова казва, че в момента живее втори живот. И това наистина е така. Тя оцеля като по чудо.