Пухкавата Антония от "Женени от пръв поглед" успя да смъкне цели 10 килограма само за месец и половина

Новата визия на Антония от "Женени от пръв поглед" не остана незабелязана. Пухкавата младоженка успя да смъкне цели 10 килограма от теглото си. Тя отслабна за по-малко от месец и половина. Причината за това не е любовна ,тъй като засега всичко в живота й е като приказка.

Риалити героинята срещна мъжа на живота си в лицето на Наско. Благодарение на социалния експеримент "Женени от пръв поглед" тя откри своя спътник в живота и в момента двамата дори планират дете.

Съпругата на Наско напълняла драстично след раздялата с бившия си приятел. Но ето, че отново възвръща предишната си форма постепенно.

Може би се питате как е успяла да смъкне цели десет килограма за толкова кратък период от време. Хот арена научи каква е диетата, на която Антония от "Женени от пръв поглед" дължи новата си фигура.

В момента тя спазва хранителния режим на Ваня Червенкова, който стана истински хит сред дамите. Бизнес дамата успя да смъкне цели 35 килограма.

[caption id="attachment_447382" align="alignright" width="300"]Антония от "Женени от пръв поглед" Антония от "Женени от пръв поглед" свали 10 кг[/caption]

Антония от "Женени от пръв поглед" е заложила на разделното хранене и консумира всеки ден храна само един вид. Диетата е с продължителност 12 дни. Разрешава се консумацията само на продукт от един вид за деня. Първите два дни се консумират само картофи, следващите два дни - пилешко месо; следващите - само салати.

Следват два дни само на риба, а след тях по два дни - плодове и два дни кисело мляко. След приключването на диетата тя се повтаря като се спазва отново същата последователност.

Важно е през целият период, в който се спазва диетата да се консумира много вода. Разрешени напитки са чай и кафе.

Режимът на Ваня Червенкова определено работи. Доказателство за това е Антония от "Женени от пръв поглед", която се втали за отрицателно време.