Дни преди финала на "България търси талант" Слави Трифонов и Дарина Павлова в лют скандал

След като три месеца Слави Трифонов търпя капризите на Дарина Павлова, напрежението между тях ескалира. Мадам Мулти вдигна луд скандал на учиндолеца.

Шоуменът я покани да участва във формата от уважение и признателност към покойния й съпруг. Именно на Илия Павлов, Дългия дължи кариерата си. Дори за миг той не забравя този факт и затова се опитва да поддържа добри отношения със съпругата му.

Тъй като Дарина Павлова отдавна мечтае да се изявява в телевизията, а и иска да изчисти имиджа си на мутренска вдовица, Дългия реши да я покани да я оценява талантите във формата.

Мадам Мулти прие с радост поканата му, но от самото начало го влуди с капризите си. Дългия пое разноските по престоя и у нас за трите месеца, в които трае предаването. Освен хонорар от 100 000 лева, той плаща за охраната, грима, прическите и тоалетите на милионерката.

Финалът на шоуто и днес и веднага след това Дарина Павлова ще отлети за Италия, където живее от години. Мадам Мулти настоявала да получи веднага хонорара си. Тя вдигнала луд скандал на Слави именно поради тази причина.

[caption id="attachment_447155" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Дарина Павлова вдигна луд скандал на Слави Трифонов[/caption]

Дългия се опитал да й обясни, че не може да й плати в момента, тъй като не е оформена документацията относно финансовите му взаимоотношения с бТВ. Но мафиотската вдовица настоявала да получи парите си веднага.

Въпреки че Слави Трифонов се опитал да запази самообладание, той се зарекъл, че повече никога няма да работи с вдовицата на Илия Павлов, пише ПИК.

Запознати коментират, че за последните три месеца тя буквално го е подлудила с постоянните си капризи.

"Дарина е много опасна. Радваме се, че шефа разкри истинската й същност и повече няма да работим с нея", коментират от екипа на формата.