Не пускат Жени Калканджиева в САЩ заради Маргините

Не пускат Жени Калканджиева в САЩ заради Маргините
3 (60%) 2 votes

Отказаха виза на Жени Калканджиева за САЩ

Жени Калканджиева бясна заради отказа

Жени Калканджиева удари на камък в опита си да замине за САЩ. Шестата по хубост в света искаше да замине за страната на неограничените възможности на екскурзия, но не успя. Веднъж вече шефката на Визаж си изкарала туристическа виза за ест месеца, но отървала сроковете и не заминала когато трябвало.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева

След като визата й изтекла, тя отново подала документи, за да си извади нова. Този път обаче от американска страна решили да разгледат документите й по-обстойно и съответно й отказали. Като основна причина американците изтъкнали факта, че Жени няма достатъчно здрави семейни отношения в България, нито пък социални и икономически такива. Което я превръща в потенциален емигрант.

jeniЗатова и властите решили да не я допускат до страната, научиха от hotarena.net. Запознати издават, че имало и друга, доста по-сериозна причина на Жени да й бъде отказана виза. А именно – връзката й с Маргините.

Името на миската се оказало в секретни доклади на САЩ, изнесени от Уикилийкс, заедно с имената на Маргините, Японеца, Вълка и Маджо.

Според доклада въпросните лица, заедно с Калканджиева, са ядрото на СИК, в чиято дейност са включени кражби на коли, трафик на наркотици, изнудване, трафик на жени и финансови измами.

Точно заради тези връзки на модната шефка с подземния свят от САЩ предпочели да не рискуват и й отказали виза. Което пък сериозно я вбесило. Жени не скри яростта си и във Фейсбук, където занарежда яростни постове и коментари. Гневът й стана повод за дълъг монолог, в който миската реди американците, питайки как така дават визи на жените на ъндърграунд босовете, но не и на една Мис БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Не пускат Жени Калканджиева в САЩ заради Маргините”

  1. Nikolay Petrov

    май 31. 2015

    Горкият курвендил ! Да се жали на Путин, а още по добре на арменския поп…

  2. Jimmy Bones

    май 31. 2015

    Тази глупава новина ми оправи настроението … нестига ,че е участвала а може и в момента да участва в престъпни схеми … нестига ,че мисли ,че като има "отличие" "мис Еди Каква Си" и вече е властелинка на вселената едва ли не ! Немога 😀 просто !

Добавете коментар