Последните снимки на фолкпевицата Румяна ден преди катастрофата

Последните снимки на фолкпевицата Румяна ден преди катастрофата
4.83 (96.67%) 6 votes
Кадрите просълзиха почитателите на Румяна 16 години след смъртта й

На 17 юли 1999 г. изпълнителката на вечния хит „Две очи разплакани” Румяна купонясва с приятеля си Любо и със свои колеги в ресторант „Ловен парк” в столицата – пише „Уикенд”. Една от тях е позабравената певица Деси Божидарова от Рударци, която днес е съпруга на олигарха Христо Ковачки.
Настроението на Румяна е на 6. Певицата се чувства щастлива с новата си любов – значително по-младия от нея и тепърва прохождащ в бранша Любо, млад обещаващ изпълнител от Благоевград. Това, че е от ромски произход, ни най-малко не притеснява Румяна, която тогава е звезда номер 1 във фолк бранша. Компания им прави Стефан Митров, който всъщност пусна снимките в интернет 16 години след смъртта на певицата.
„Реших да кача снимките на Румяна в социалната мрежа, защото тя продължава да има много почитатели, които знаят песните й наизуст. Това беше и последната ни вечер заедно. Нито за секунда не съм допускал, а и никой от нас, че може да стане такава зловеща трагедия” – споделя Митров. Оказва се, че това са последните известни снимки на певицата.
На кадъра с приятеля си Любо тя е на участие в Китен вечерта преди катастрофата.

Румяна

Снимката е датирана от 29 юли, вечерта преди катастрофата (с приятеля си Любо)

Румяна загина в тежка автомобилна катастрофа на 30 юли 1999 г. Изпълнителката имала уговорка да се види с бащата на децата си Руси Андролов. Хлапетата искали да му гостуват в Казанлък, където таткото работел. При зловещия инцидент на пътя Бургас – София, на около километър от сливенското село Блатец, колата на Румяна се блъска челно в микробус. Фолклюбимката на стотици хиляди български звезди издъхва на място. Двете й деца обаче оцеляват и са настанени в болница с тежки наранявания. Без драскотина се измъква само Любо, но от този ден нататък животът му се превръща в кошмар. Всички го обвиняват за смъртта на Румяна, защото точно той стои зад волана на катастрофиралата кола.

Румяна

Румяна с приятели няколко дни преди катастрофата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар