Въпреки че са разведени от 6 години Божана Филипова продължава да съсипва бившия си

Макар че от вече не са съпрузи от цели 6 години, Божана Филипова продължава да съсипва добродушния Косьо Филипов. Въпреки космическата издръжка, която получава от него, претенциозната блондинка продължава да го изнудва за пари.

През ден тя си измисля повод да му измъкне поредната стотачка. Обикновено красивата синоптичка успява да измъкне пари от него с довода, че дъщеричката им Елия им се нуждае от нови дрехи или скъпи лекарства.

Но вместо за нея, Божана харчи парите за себе си. Красивата блондинка пръска цяло състояние за разкрасителни процедури. По време на брака си с журналиста тя се сдоби със силиконов бюст. Косьо Филипов, който беше луд от любов по нея, задоволи и тази нейна прищявка.

[caption id="attachment_447048" align="alignright" width="300"] Божана Филипова Божана Филипова изнудва Косьо за пари[/caption]

И въпреки, че постъпи много лошо с него, той продължава да задоволява всичките й прищевки. Божана така и не срещна мъж, който да я обича толкова, колкото Косьо и да прави всичко за нея.

Колежките й в ТВ7 коментират, че благодарение на него тя може да си позволи високия стандарт на живота, който води. Въпреки, че Косьо живее с приятелката си Мария, той се грижи и за Божана. Той се отзовава на всяка една нейна молба.

Двамата се разделиха окончателно преди седем години след партито за Нова година. То се оказа фатално за брака на телевизионерите.

Малко след полунощ тв водещият решил да се оттегли, а съпругата му продължила да празнува с неговите приятели.

Тогава се случило непростимото. Косьо хванал палавата Божана на калъп с един от неговите приятели. Последва бурна раздяла, съпроводена от много нападки, сълзи и обвинения.

С течение на времето Косьо Филипов все пак успя да прости на невярната си половинка. Двамата затоплиха отношенията си, но не заживяха отново заедно.

Определено Божана Филипова знае как да извлече дивиденти от затоплянето на отношенията си с Косьо, пише Хот арена.