Брендо оцеля по чудо

Гласувайте за статията

Брендо оцеля по чудо след атентат срещу него

Соченият за най-големия трафикант на кокаин у нас Евелин Банев – Брендо се размина на косъм от атентат срещу него.

Само за половин година той смени неколкократно местоположението си. Причина за това са слуховете, че срещу него се подготвя атентат.

Веднага след като излезе от затвора миналото лято, босът засили охраната си именно поради тази причина. До Брендо достигнала мълвата, че конкуренти от ъндърграунда подготвят покушение срещу него.

Банев дори наел бивши барети от Русия да се грижат за сигурността му. Той знае много добре, че гардовете у нас не са обучени как да се справят в критични ситуации и затова предпочел да плаща повече, но да бъде спокоен.

Именно на гардовете си от Русия той дължи живота си. Преди месец Брендо се отървал по чудо от организирания срещу него атентат.

Брендо

Брендо се отърва на косъм от атентат

Случката се разиграла на път към морето. За по-голяма сигурност мафиотът пътувал по подбалканското шосе. Тогава пътят на автомобила му бил препречен от два джипа. Благодарение на навременната и адекватна реакция на руските барети, той успял да се измъкне от преследвачите.

Мафиотът пътувал към морската си резиденция с още два автомобила, в които били гардовете му. Българските им колеги се изплашили много, разказват приближени до мафиота, които са запознати със случилото се.

Брендо решил да отпътува към морето, тъй като там се чувства най-сигурен. Той е собственик на хотел в крайморското селце Лозенец. Имението му се охранява денонощно. Апартаментът на мафиота дори е с бронирани прозорци.

Съпругата му Моника отдавна вече е на морето заедно с щерка си Лара, която беше отвлечена преди две години.

Лара почти не излиза от хотела, а за сигурността й се грижат общо четирима гардове.

Въпреки желанието на Моника да остане незабелязана, посетителите на курортното селце я разпознават, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар