Скандален факт от отношенията между Иво Карамански и Нели Атанасова излезе наяве

За никого не е тайна, че покойният бос Иво Карамански имаше връзка с очарователната Нели Атанасова. Факт, който тя самата не крие, още повече, че от любовта им се роди син.

Всичко между нея и мафиота започнало през 1993 година след Световното първенство по гимнастика. Иво Карамански хлътнал по очарователната гимнастичка. Всеки той й изпращал огромни букети с рози и не след дълго тя отвърнала на чувствата му.

Обрат в отношенията им настъпил година след като връзката им започнала. Мафиотът беше задържан за фалшификация на валута и въоръжен грабеж. През времето, което беше в затвора, Нели се забъркала с мъж от конкурентната на "Корона инс" групировка - ВИС.

Гимнастичката хлътнала по висаджията и дори била готова да свърже живота си с него.

Излизайки от затвора, Иво Карамански научил за аферата й. На няколко пъти той за малко да я убие.

Марин Маринов, който е първият частен детектив по онова време и доверено лице на покойния мафиот, сподели че Карамански няколко пъти вадил пистолет срещу гимнастичката.

[caption id="attachment_446558" align="alignright" width="300"]Иво Карамански Иво Карамански за малко да убие Нели Атанасова[/caption]

За щастие винаги е имало някой до него, който да го спре. Но въпреки това, мафиотът не оставил гимнастичката безнаказана за изневярата й.

Няколко месеца тя беше с гипс на ръката. Контузията стана причина тя да преустанови за две години спортните си занимания, което всъщност е било целта на Карамански.

Според запознати, мафиотът е счупил ръката на гимнастичката, за да й отмъсти за изневярата, пише Хот арена.

След аферата й с висаджията, Иво Карамански охладнял към, въпреки че тя беше голямата му любов до сетния му дъх.

Към днешната дата очарователната Нели Атанасов живее спокоен живот. От няколко години тя има връзка с Александър Сано и двамата дори планират да минат под венчило.