Николай Бареков проговори за отношенията си с Мария Календерска

Николай Бареков открехна завесата на личния си живот. Той призна, че с половинката му Мария Календерска вече не са заедно. Политикът сподели, че между тях има напрежение, но въпреки всичко нещата не са такива, каквито ги представят медиите.

Само преди седмица името на красавицата изплува в списъка на най-редовните посетители на Цветан Василев в неговия офис. Оказа се, че тя е доносник на "Протестна мрежа". Според мълвата точно това е станало причината за разлъката на отношенията между нея и Николай Бареков.

Оказа се, че истината е съвсем друга. Не политикът, а бившата журналистка го зарязала. Календерска разбрала за поредната забежка на любимия си и този път решила окончателно да сложи край на връзката си с него.

Едно от последните завоевания на политическия лидер е спортистката Тезджан Наимова, която официално се води сътрудник на евродепутата в Брюксел.

[caption id="attachment_446553" align="alignright" width="300"]Мария Календерска Николай Бареков разкри, че вече не е с Мария Календерска[/caption]

Мария побесняла след като разбрала, че любимият й слага рога със сътрудничката си и решила да си отмъсти, съюзявайки се с "Протестна мрежа".

Участничката от "Съвайвър", която се изявяваше и като журналистка, има връзка с младия политик от точно две години. Миналото лято тя му роди син, пише Хот арена.

Тезджан Наимова е само една от жените, с които той й сложи рога. Николай Бареков преживя бурна любовна афера с фолк изпълнителката Роксана, миската Ингрид и с Николета Лозанова, както вече стана ясно.

Последната гореща клюка около бившата госпожа Божинова гласи, че благодарение на аферата с бившия телевизионер тя успяла да се уреди на работа  в ТВ 7 като водеща.

През това време Николай Бареков бил все още с Мария Календерска. Още тогава тя научила за забежката на съпруга, но предпочела да повярва на него вместо на клюките.

Но този път красавицата била категорична и преценила, че за предателството на Бареков няма прошка.