Илиана Беновска не е напуснала по собствено желание, Иво Сиромахов е в основата на всичко

Иво Сиромахов се оказа замесен в скандала около напускането на "България търси талант" от Илиана Беновска.

Бившият сценарист на Слави Трифонов и журналистката не се понасят и това не остана незабелязано от зрителите.

Сиромахов постоянно се опитваше да изнерви и да провокира Беновска, коментират хора от екипа на шоуто.

Напоследък именно заради неговите провокации. журналистката започна да изнася протяжни речи сякаш се намира на пресконференция. Това определено не се хареса не само на Слави Трифонов, но и на зрителите, които останаха отегчени.

Странното поведение на устатата журналистка е в основата на решението на Дългия да я смени с Деси Добрева.

Въпреки, че Илиана Беновска заяви, че е напуснала по собствено желание, истината се оказа коренно различна.

Осведомени разкриха, че тя се е разделила с продуцентите на формата със скандал. Тя е била уведомена за решението им да я сменят с Деси Добрева. Журналистката отказвала да се оттегли и дори се криела от куриера, който няколко пъти се опитал да й връчи заповедта за напускане.

[caption id="attachment_446442" align="alignright" width="300"]Илиана Беновска Иво Сиромахов виновен за напускането на Илиана Беновска[/caption]

Беновската сподели пред свои приятели, че за 4 месеца е получила едва 15 000 лева, което е крайно недостатъчно, за да се прави на маймуна.

Тя се оттегли едва след като публично беше оповестена смяна й с Деси Добрева, разказват от екипа на музикалния формат, пише БЛИЦ.

Факт е, че в шоуто се лансират "таланти", които не блестят с кой знае какво, за сметка на други. Това разкри и самата Беновска след като стана ясно, че е напуснала. Тя заяви, че зад решението й стои нежеланието от нейна страна да подкрепя фалша и лицемерието.

Журналистката разкри, че й омръзнало да й диктуват в слушалката как трябва да гласува.