Сашо Диков прави всичко възможно да запази в тайна случващото се в личния му живот

Въпреки старанието да запази в тайна случващото се в личния си живот, новата любовна афера на Сашо Диков беше разкрита.

Галя Щърбева и Лора Крумова го разконспирираха. Оказа се, че от шест месеца той има връзка с по-младата от него Лили Игнатова

Всичко започнало от деня, в който гимнастичката даде интервю за предаването му. Между нея и белокосия водещ прехвърчали искри още по време на интервюто. Тв водещият се възползвал от възможността, за да покани спортистката на вечеря.

След предаването двамата се усамотили в столичен ресторант. Но всичко не свършва до тук. Последвала и втора вечеря.

Двамата са заедно вече от половин година. Съседи на журналиста разкриха, че тя често нощува в дома му.

Те разказват, че откакто двамата са заедно, Сашо Диков вече е нов човек. Той просто сияе, категорични са хората, които го виждат всеки ден.

Въпреки, че двамата са много дискретни всеки път, когато излизат навън, близките им отношения не останаха незабелязани от съседите на белокосия тв водещ.

Преди няколко дни в медиите се появи слух, че Лили Игнатова има връзка със заможен чужденец. Оказа се, че това няма нищо общо с истината. Самата тя е пуснала слуха, тъй като е искала да отклони вниманието от връзката й със Сашо Диков, пише Хот арена.

[caption id="attachment_446398" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Сашо Диков има връзка с Лили Игнатова[/caption]

Но въпреки усилията и на двамата да запазят аферата си в тайна, самият журналист също се издаде. Сашо Диков се оказа неподготвен за въпросите на Лора Крумова и колежката й.

Когато водещите го попитаха дали ще потвърди мълвата за връзката си с гимнастичката, той промълви смутено единствено, че няма да отговори с не на този въпрос.

Когато показаха снимката на Лили Игнатова и го помолиха да каже няколко думи за нея, погледът му засия.