Слави Трифонов скочи срещу подчинените си

Слави Трифонов не може да си намери място от яд. След поредната клюка за него, която излезе в медийното пространство, Дългия е постоянно намръщен и си изкарва гнева на подчинените си. Няколко от гардовете му вече си изпатиха от гнева му и останаха без работа.

Освен да го охраняват те са натоварени и с нелеката задача да следят за неприкосновеността на личното му пространство. Именно при изпълнението на това свое задължение, гардовете се издъниха.

Преди няколко дни папараци на "Уикенд" щракнаха учиндолеца с мистериозна руса дама. Малко след това стана ясно, че тя е половинката на сценариста му Светльо. Двамата бяха засечени на паркинга на тузарския комплекс "Емирейтс резидънс", намиращ се на околовръстния път в столицата.

Според мълвата Дългия е прекарал нощта след концерта с блондинката в мезонета, който има в комплекса.

[caption id="attachment_446237" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов е бесен след поредната клюка по негов адрес[/caption]

Той буквално изпаднал в истерия след като прочел поредната клюка по свой адрес, научи ПИК. Приближени до шоумена разкриха, че той е в много добри отношения със Светльо и никога не би направил подобно нещо.

Разгневеният учиндолец от няколко дни не сваля тъмните си очила. Според запознати той прибягва до този аксесоар не само, когато има проблеми с очите, но и когато е ядосан.

След раздялата на Слави Трифонов с невярната Мартина медиите му приписаха връзка с няколко дами. Първо се заговори, че той е изневерил на балерината с фолкаджийката Десислава.

Малко след това се заговори, че има връзка с претендентката за мястото на Мартина - Ева Карамфилова. Дългия дори не се опита да прикрие симпатията си към нея. Неясно защо връзката му с нея не продължи дълго.

Клюката гласи, че двамата са консумирали връзката си зад граница. Говори се, че зад отсъствието на Дългия стои именно романтичната почивка в чужбина, на която е завел новата си любима преди няколко седмици.