Знойната Гергана от "Женени от пръв поглед" взриви фейсбук с фотоса, който качи

Атрактивната Гергана от "Женени от пръв поглед" взриви мрежата с намека, който направи. Знойната красавица публикува снимка от видеозон. Веднага след това буквално заваляха поздравления от фенове и приятели, които я поздравяват за щастливото събитие в живота й, видя Хот арена.

Някои от приятелите й я питат дали е бременна, а други директно й честитят. Дали Гергана наистина е бременна и какво означава тази снимка. Дори и да е така, бащата едва ли е Георги, тъй на всички стана ясно, че те вече не са заедно.

Въпреки, че според регламента на формата, участниците нямат право да разкриват подробности от личния си живот, докато не бъде излъчен последният епизод, Гергана Капзамалова и нейният екранен съпруг нарушиха няколко пъти това правило.

Гери го нарушава и в момента, тъй като разкрива подробности от личния си живот.

[caption id="attachment_445390" align="alignright" width="300"]Гергана от "Женени от пръв поглед" Гергана от "Женени от пръв поглед" намекна, че е бременна[/caption]

Тя и Георги бяха първата двойка, за която стана ясно, че няма да запази брака си. Още от самото начало Гери и нейният съпруг се държат хладно един с друг и по всичко личи, че между тях няма искри.

Осен на скандалите в риалитито, феновете постоянно стават свидетели на острите реплики, които си разменят и в мрежата. При последния скандал между тях Георги дори си позволи да я заплаши в мрежата, че горчиво ще съжалява.

Преди няколко седмици медиите гръмнаха с разкритие за най-мразения участник във формата. Компютърният специалист беше засечен в голям магазин в столичния квартал "Редута" с атрактивна русокоса дама. Той дори не се опитал да прикрие близостта си с нея, а напротив - двамата си разменяли жестове на близост през погледите на десетки смаяни столичани, които ги разпознали.

Продавачката дори се опитала да го заговори и го попитала как е Гергана. Георги промълвил единствено, че го е припознала.