Шеф Манчев оставил готвенето на супер красавица

Небезизвестният готвач освен с добра кариера може да се похвали и с щастлив семеен живот.

Водещият е щастливо женен от 15 години за скромната красавицата Марина, която освен с добра визия изпъква и с добри кулинарни умения зад печката. Хубавата домакиня не веднъж е отказвала да застане пред камерата разбираме от hotarena.net.

Двамата живеят в собствено жилище в София заедно с двете си деца Христо и Виктория. Семейството споделя, че се чувстват много щастливи в жилището си, което преди години са закупили чрез ипотека, но след разразстването на бизнеса бързо са изплатили.

[caption id="attachment_445213" align="alignright" width="300"]Шеф Манчев е женен за истинска красавица Шеф Манчев е женен за истинска красавица[/caption]

Както знаете шеф Манчев в момента се изявява като коментатор и тв водещ на едно от най-гледаните кулинарни предавания по телевизията. В свободното си време майsторът се занимава да развива своя успешен ресторант, който се намира в центъра на София. Там той се отдава на кулинарния си талант за да радва своите клиенти.

Именно управлeнието на популярното заведение той поверил на своята съпруга заради качествата и в кухнята и афинитета към добрата храна категоричен е персоналът на зaведението.

Хвалбите по неiн адрес не спират. Майсторът споделя, че кухненските задължения са изцяло поверени на Марина и тя ежедневно приготвя за своето семейство обяд и вечеря, а именно през уикенда те блесвала като перфектна домакиня защото освен да готви тя чистела и цялата къща.

Мнозина се чудят как 35 годишната Марина съчетава добрата визия, неспирната работа и задълженията си вкъщи. Коментарите по неин адрес са, че е добре изглеждаща жена в перфектна форма.

Самата тя разкрива, че не е привърженик на модерните козметични студиa и предпочита да се довери на домашно изпитаните маски за разкрасяване, а най-вече залага на своята естествена красота.