Алена направи сензационни разкрития за себе си

Астроложката Алена сподели в ефира на бТВ факти от живота й, с които са запознати само най-близките й. Тя разказа, че два пъти е била на крачка от смъртта. Часове след раждането си, изпаднала в клинична смърт.

Виновна за това била акушерката в болницата, която я повила прекалено стегнато. За щастие астроложката е била спасена.

Втория път, когато била на крачка от смъртта, Алена твърди, че е напуснала този свят. Тя разказа, че когато синът й бил на 9 години, изпила голяма лъжица от сироп, който се разрежда в отношение 1 към 200.

Тогава тя прекарала 24 часа и въпреки твърденията на докторите, че лекарството е изгорило хранопровода й, тя се е възстановила. Алена сподели, че тогава е видяла как душата й се отделя от тялото и го напуска, отлитайки нависоко.

[caption id="attachment_445208" align="alignright" width="300"]Алена Алена била на крачка от смъртта и часове след раждането си[/caption]

Астроложката разказа, че е била на високо и много спокойно място. През цялото си "пътуване" тя чувствала тялото си леко. В света, в който е била, тя чула непознат глас. Тя твърди, че е попаднала в същинска райска градина, където е била заобиколена от спокойствие и тишина. Малко преди да отвори очи тя чула, че трябва да се върне там, откъдето е дошла.

Известната нумероложка сподели, че душата й напуснала тялото още веднъж. Това се случило преди няколко години. Наложило се Алена да го направи заради човек, който я помолил за помощ.

Астроложката трябвало да се върне в минал живот, за да разбере дали и тогава той е бил болен. Тя сподели, че се върнала в годините от Второто българско царство. Алена сподели, че откакто е научила за способностите си, може да пътува във времето и душата й целенасочено да напуска тялото й, пише ПИК.