Тодор Батков пуснал връзките си, за да уреди сина с печеливш бизнесТодор Батков-младши се грижи за чистота на най-заможните фамилии в София

Тодор Батков уреди сина си с доходоносен бизнес. Наследника на собственика на футболния Левски от известно време се подвизава като собственик на фирма за почистване, която създал не без помощта на влиятелния си татко. И не само това. Батков-младши е успял да пусне пипалата си из цяла София при това за съвсем кратко време, отново благодарение на връзките на мустакатия адвокат.

[caption id="attachment_445171" align="alignright" width="300"]Тодор Батков уреди сина си с фирма Тодор Батков уреди сина си с фирма[/caption]

Загриженият татко успял да уреди за фирмата на сина си някои от най-големите корпорации в столицата, чиито общ брой наброява над 30, при това само за няколко месеца. Което по принцип е немислимо за тепърва прохождащ бизнес, коментират хора от бранша. И не само това. Фирмата на Тодор Батков-младши се занимава и с почистване на домовете на индивидуални клиенти, които също са сред най-богатите жители на София, чиито палати са в Драгалевци, Бояна и Симеоново.

Съдружник в бизнеса на сина на синия собственик е Георги Пандуров, бивш футболист и един от най-добрите му приятели. Първоначално адвокатът имал други планове за наследника си, тъй като се надявал той да го смени начело на синия клуб.

Батков-младши обаче не показвал каквито и да било признаци да се интересува от футбол, научиха от hotarena.net. Младият мъж е криел, че се чувства некомфортно от начина, по който хората в България възприемат името му, заради баща му и затова предпочитал да се развива в съвсем различна сфера.

А и самият Батков-старши се отказал от идеята си да въвежда сина си в случващото се на Герена заради огромните финансови неуредици, с които дори и той не успява да се справи.