Отношенията между Виктория Петрова и Красен Кралев се задълбочават все повече

Връзката на очарователната Виктория Петрова и спортния министър става все по-сериозна и се задълбочава все повече. Въпрос на време е той да й предложи официално брак, коментират запознати.

Красивата новинарка, която преживя един развод в миналото, отдавна мечтае да срещне истинската любов. И ето че най-после я откри в лицето на Красен Кралев.

Двамата се запознаха случайно покрай гостуването на министъра в едно от предаванията на частната медия. Той й Вики се засекли на изхода на сградата, в която се помещава бТВ. Новинарката се заговорила с пиарката на министъра.

Красен Кралев останал запленен от красотата й и веднага поискал телефона й от своята пиарка.

Любимият на новинарката ще участва в надпреварата за кметския пост във Варна и ако спечели Вики ще трябва да напусне работа. Вече на няколко пъти той й намекнал деликатно за това, заявявайки че любовта изисква жертви, научи "Всеки ден".

[caption id="attachment_444976" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Виктория Петрова вероятно ще напусне бТВ заради Красен Кралев[/caption]

Двамата дори обсъдили идеята да се венчаят край морския бряг. Синеоката красавица отдавна мечтае за сватба до морето и мечтата й е на път да се превърне в реалност.

От друга страна тя прекалено много държи на работата си и едва ли ще се откаже лесно от нея, пише Хот арена. Ако Красен Кралев стане кмет на морската ни столицата и Вики трябва да напусне работа, за да се премести там, това може да се превърне в сериозна пречка за връзката им, коментират запознати.

Връзката на двамата се развива доста бурно. Те се запознаха в края на миналата година и едва след няколко дни станаха двойка. Малко след това Виктория Петрова се е изнесла от своето жилище, за да се настани в дома на любимия си.

В момента тя и спортният министър живеят в неговата 4-етажна къща в най-луксозната част на баровския квартал "Драгалевци".