Заедно ли са още Наско и Антония от "Женени от пръв поглед"?

Много от зрителите на "Женени от пръв поглед" искат да разберат дали техните любимци Наско и Антония са все още заедно. Отговор на този въпрос дадоха самите те в интервю за "Стандарт".

Двамата опровергаха твърденията, че са разделили  и от думите им стана ясно, че не мислят за развод.  След като стана ясно, че бракът на Георги и Гергана се е разпаднал, се появиха слухове, че същата съдба имат браковете и на другите две двойки.

Наско и Антония споделиха, че живеят заедно и се чувстват много добре. Пухкавата младоженка отрече, че командва съпруга си и го държи изкъсо. Тя заяви, че просто му прави забележки, когато е необходимо. Антония допълни, че това е единственият начин да се опознаят и да нагодят характерите си един към друг.

Тя е категорична, че всичко трябва да правят заедно, за да се опознаят. Двойката е неразделна. Наско е до своята любима дори в кухнята.

[caption id="attachment_444864" align="alignright" width="300"]Наско и Антония от "Женени от пръв поглед" Наско и Антония от "Женени от пръв поглед" са все още заедно[/caption]

Както вече стана ясно, тя много обича да готви. Младоженката се похвали, че любимите й ястия са руло Стефани, пиле мексикана и огретен от картофи. Наско допълни, че може да прави яйца на очи.

Двамата двамата споделиха и кой какви мечти е имал като малък. Докато Антония все още следва една от тях, Наско отдавна се е отказал от най-голямата си детска мечта.

Младоженката сподели, че като малка мечтае да стане лекар, но след това в мечтите си се представяла като детска учителка, тъй като много обича децата.

Героинята от "Женени от пръв поглед" сподели, че следва мечтата и се надява много скоро да стане учителка.

Като малък Наско мечтаел да стане футболист, но в момента мечтата му е само мираж. Спасителят от Мизия коментира бедствията в страната ни и заяви, че в такива моменти най-добре си проличава безхаберието  на управляващите, пише ПИК.