Тв водещата Миа Сантова проговори за най-болезнения миг от своя живот

Миа Сантова проговори за най-болезнения и тежък миг от нейния живот. Тв водещата разкри подробности около загубата на своето неродено дете. Може би, провокирана от зловещата случка в "Софиямед" с новородената Никол, блондинката сподели в интервю за списание "Ева" как се е стигнало до историята с фатален край.

Преди повече от година тя загуби детето си в шестия месец от бременността си. Малко преди фаталната случка Миа Сантова била на рутинен преглед. Тя е посещавала женска консултация в елитната болница "Токуда".

Тв водещата сподели, че вина за случилото се има единствено наблюдаващия я лекар, който не се съобразил с деликатното й състояние и извършил манипулация, противопоказна в подобна ситуация.

[caption id="attachment_444775" align="alignright" width="300"]Миа Сантова Миа Сантова проговори за загубата на детето си[/caption]

Миа Сантова сподели, че тогава решила да не търси отговорност от лекаря, тъй като това няма да й върне загубеното дете.

Въпреки, че лошото вече е останало в миналото, раната в душата на Миа никога няма да зарасне. Тя вече е майка на прекрасно момиченце. Малката Ида осмисля живота на тв водещата. Заедно с нейния приятел Светльо, тя се радва на всеки миг, прекаран с Ида.

Заради неприятната случка в миналото, журналистката живеела в постоянен страх, докато била бременна с дъщеричката си. През цялата бременност тя се страхувала да направи каквото и да било сама, за да не навреди на нероденото си дете.

Миа Сантова сподели, че през 9-те месеца от втората си бременност почти не е излизала от дома си. Ходела единствено на преглед в болницата.

Блондинката отказа да назове името на лекаря, който е виновен за трагедията с детето й.

Тя все още не е сигурна дали ще се върне отново на екран и все по-често се замисля върху идеята да емигрира в чужбина и да се занимава там с журналистика, пише Хот арена.