Лъжата на Елена от "Мастър шеф" лъсна в пълния си блясък

Амбициозната Елена от "Мастър шеф" успя да спечели симпатиите на зрителите, но си навлече гнева на останалите участници в кулинарното риалити.

С историята, която разказа в началото, тя успя да трогне зрителите и да си спечели благоразположението на журито.

Елена Петрелийска сподели, че преди няколко години е преживяла истински ад. Хотелиерската щерка се разболяла от анорексия. С желанието си да бъде винаги първа във всяко едно отношение, милионерката от гоцеделчевския край се подложила на тежка диета.

Елена разказа, че е достигнала до критичните 40 килограма и дори се е наложило да бъде приета в болница.

[caption id="attachment_444762" align="alignright" width="300"] Елена от "Мастър шеф" Елена от "Мастър шеф" е готова на всичко, за да победи[/caption]

Младата жена, която в момента работи като главен готвач в хотела на родителите си, сподели че й е коставало много да се пребори с анорексията и последиците от нея. Но въпреки това тя е успяла да победи коварното заболяване.

Още от самото начало тя се вживява в ролята на жертва и благодарение на това успя да си спечели благоразположението на съдиите. Впечатление прави, че те се държат по-добре с Елена, отколкото с останалите участници. Този факт не остана незабелязан не само от другите готвачи, но и от зрителите пред малкия екран.

Вживявайки се в ролята на жертва, Елена цели само едно - да спечели титлата "Мастър шеф", пише ПИК.

Поведението й стана повод за коментари от страна не само на готвачите, които все още участват в надпреварата, но и от напусналите вече. Те коментират, че е напълно нормално за момиче с ръста на Елена, в тийнейджърските си години да тежи около 40 килограма и няма нищо притеснително в това.

Хотелиерската щерка не може да докаже дали наистина е била в болница, коментират участници във формата. Те са убедени, че Елена лъже с цел да си осигури по- пряк път към финала.