Скандална истина предизвика всеобщия бунт срещу Алисия!

Скандална истина предизвика всеобщия бунт срещу Алисия!
5 (100%) 1 vote

Алисия въртяла мръсни номера на колежките си и била любовница на продуцента!

Певиците все повече недоволстват срещу Алисия. Името й е замесено около скандала с музикална компания „Ара мюзик”, където тя има привилегии на кралица, недоволстват останалите певици.

Първи слух, че продуцента и бос на музикална компания Виктор Касъмов има любовни отношения с бившата на Ники Михайлов намекна Джина Стоева.

Алисия

Алисия имала връзка с продуцента

Певицата напусна с гръм и трясък „Ара мюзик”, като заяви, че там й се спъва кариерата, не се правят нови за никой от колежките й, с изключение на Ася. Капката, преляла чашата на търпението й се оказа дуетното парче с Тони Стораро.

Първоначално продуцента обещал тя да изпее общата песен с Човека глас, като Касъмов дори гарантирал да й съдейства, за да се появи на пазара то още по-бързо. Но след това с дяволски финт там се на мърдала Алисия и получила всички адмирации и протекции от продуцента си. Това било така според Джина, че двамата с певицата са стари гаджета.

Според други, не по-малко упорити слухове, Алисия топлела леглото на шефа си още докато била с Валери Божинов. За да се разпадне връзката й с националния вратар също причината била, че тя мачкала паралелно чаршафите и с Виктор Касъмов. След Джина Стоева „Ара мюзик” напуска и колежката й Ивена.

Тя също е недоволна от работата във фирмата и твърди, че кариерата й се спъва. Единствено с привилегии се ползвала Алисия, като нейните клипове и песни се правят без пари, за сметка на музикалната компания, а останалите певици тенденциозно се игнорират. Емануела също обяви война на „Ара мюзик”.

Красавицата също заяви, че има намерение да се махне от фирмата поради същите причини. А те са всеобщи и за останалите певици в нея, като не подкрепяне на кариерата им, не се дава шанс за развитие с нови парчета и клипове, единствено се обръща внимание на Алисия като изпълнителка. Припомняме, че преди време Емануела щеше да се жени за сина на продуцента си – Денис.

В едно интервю при Гала „На кафе” обаче певицата, която дари с наследник олигарсите Диневи нищо не направи да защити бъдещия си жених, когото обявиха, че си пада по собствения си пол.

Още тогава тя подметна и това, че Виктор Касъмов и Алисия са любовници и заради това той гледа с друго око на нея, а не обръща никакво внимание на останалите певици от собствената си компания „Ара мюзик”. След тази постъпка на Емануела нейния шеф беше повече от бесен, припомнят паметливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар